مرحله اول : روش اول شستن و خشک نمودن کاسه چوبی
ابتدا به کمک اسفنج و البته با طرف نرم آن کاسه های چوبی را بشورید. و سپس آن را با آب تمیز نموده و بعد از آن به کمک یک پارچه نرم آن را بشورید.
نکته مهم : هیچ وقت از سیم ظرف شوری و ابزاری زبر اقدام به شستن ظروف چوبی نپردازید.
مرحله دوم : از گرما بپرهیزید.
هیچ وقت ظروف چوبی نظیر کاسه چوبی را در فر و حرارت قرار ندهید و همچنین برای شستن ظروف چوبی آن ها را درون ماشین ظرفشویی قرار ندهید.
مرحله سوم : ضدعفونی و از بین بردن باکتری در ظروف چوبی
همانطور که می دانید آب لیمو به عنوان یک کشنده باکتری شناخته می شود و شما می توانید با نصف نمودن یک لیمو و یا تهیه آب لیمو به ضدعفونی کردن کاسه چوبی یا از بین بردن بوی بد آن بپردازید.
مرحله چهارم : جلوگیری از پوسیدگی ظروف چوبی
شما می توانید به کمک محلولی از آب و سرکه سفید از ایجاد پوسیدگی و قارچ زدگی کاسه چوبی جلوگیری کنید. فقط کافیه محلول سرکه سفید و آب را به مدت ۱۰ دقیقه به صورتی که کل کاسه یا آن ظرف چوبی پر از این محلول شود و سپس همانند مرحله اول به شستشو و خشک کردن کاسه بپردازید.
مرحله پنجم : روغنی کردن ظروف چوبی
برای اینکه از رنگ پریدگی کاسه چوبی جلوگیری کنید می توانید به اندازه سر انگشت روغن به یک دستمال آغشته کنید و تمامی سطوح کاسه ها را به این روغن اغشته نمایید تا بتوانید از ترک خوردن و رنگ پریدگی ان جلوگیری نمایید.
مرحله ششم : نحوه نگهدارای از ظروف چوبی
دشمن اصلی کاسه چوبی نور مستقیم خورشید می باشد ب همین علت سعی کنید در جای خشک و به دور از نور خورشید این ظروف را نگهداری نمایید.
نکته : امیدوارم از این آموزش نهایت لذت را برده باشید. لطفا برای حمایت ما این سایت را به دوستان خود معرفی کنید.
منبع سایت صنایع چوب